Followers

Tinggalkan Jejak Anda !

18 March 2012

Sumbang Mambang


Selamat sore ! Lega akhirnya blog Comot kembali meriah dengan bunyi-bunyian yang mengasyikkan.
Ahh .. !

Dah pun tambah 24 lagu . Tapi semua lagu era 90-an . Lagu jiwang !
Oh ! Sejak bila terlibat dengan aktiviti berjiwangan ini ?

Biasanya kalau sebut bab-bab jiwang ni, mesti ramai remaja-remaja yang di alam percintaan dikaitkan dalam bab ni kan ? Tak kurang jugak mereka-mereka yang baru putus bercinta, sebab lagu-lagu zaman 90-an ni penuh makna lirik dia. Takde la macam lirik lagu-lagu sekarang. Tak semua lirik takde maksud, tapi kebanyakan. Kan ? Kan ? Kan ?

Mengaku je la . Ish !

Nie list lagu-lagu. Penat tau nak cari .


Okay, Comot nak pergi bersiap-siap pulak, tauke tudung nak datang nanti.
HAHA ! Actually kawan sekolah, jiran pun boleh jugak . Dia jual tudung. So, Comot ada la beli tudung bawal two tone satu . Dia cakap dia nak hantar kat rumah Comot. Tunggu je la . Bye !


No comments:

Post a Comment