Followers

Tinggalkan Jejak Anda !

7 March 2012

I will miss you


Alahai . Apa la nasib . Kesian betul Comot kena duduk  rumah sorang-sorang. Bulan nie dah masuk bulan ke 4 Comot duduk sorang-sorang. Huhu. Bosannya.

Pagi tadi sebelum bonda Comot pergi kerja, dia pesan suruh buat tu buat ni . Nak tau apa dia ?

Mula-mula dia suruh tanak nasi, basuh pinggan dalam sinki . Yang ni memang selalyu buat . Lepas tu dia suruh keluar ayam mentah dalam peti ais awal sikit. Lepas dah tak beku tu dia suruh buang lemak ayam. Lama betul Comot tak buat benda ni. Lepas tu dia suruh vacuum vacuum carpet kat ruang tamu tu . Alahai susah la . Pemalas betul la Comot ni . Hmm.. 

Sekarang ni dah 11.30 pagi. Nasi dah tanak, pinggan dah basuh, ayam dah dibersihkan. 
Sekarang ni nak pergi vacuum carpet. Tapi layan FB ngan blog kejap .

Comot dah nak hapuskan FB Comot. Hanya tinggal kenangan je la . FB paling lama Comot guna. Masa awal-awal guna dulu Comot letak nama Nadzirah Ikhwan. Ikhwan tu nama ex-boyfriend Comot. Lepas tu tukar Anis Tomey Tomey. Perasan comel la sangat masa tu kan. Lepas tu tukar Anis Nadzirah lepas tu tukar Choki Choki ape ntah . Lupa la pulak. Sebab masa tu Comot gila kan Choki Choki tu. Hari-hari bawak Choki Choki pergi sekolah. Lepas tu tukar lagi jadi Budapp Yangg Emoo ( Budapp Sensetip ). Masa tu dalam kelas Comot, Comot memang famous la dengan sikap suka menangis dan mudah tersentuh hati dan mudah berasa hati. Duduk sebelah kaki pengacau memang la jadi semakin angin kan ? Lama jugak la pakai nama tu. Lepas tu dah tak boleh tukar nama dia cakap dah habis limit. Search Google macam mana nak tukar nama lagi bila dah habis limit kan. Lepas tu Comot tukar kepada Boboiboy Punye Awek ( Sayatakpunyescandal ). Kini hanya tinggal kenangan. 


And Comot dah pun buat FB baru. FB baru ni saudara mara takde pun. Just kawan-kawan semata-mata termasuk cik abang tersayang my capital J

Itu sahaja ! Nak pergi vacuum carpets . Babaiii !

No comments:

Post a Comment