Followers

Tinggalkan Jejak Anda !

20 March 2012

Sehari Sebelum ...


Eh esok dah 21 March ke ? Alahai. Esok dah keluar result SPM 2011. Eh sekarang dah jam 23:12 nie . ada kurang 11 jam lagi sebelum keputusan mula diberi. Oh ! Tidak ! Takutnya ! Cuak sangat !

Hari ni, dari jam 8:30 Comot online FB, sampai jam 17:30 tadi. And jam 22:00 online kembali. Ramai yang update pasal result esok. Bukan apa, FB baru ni ramai kawan-kawan yang seusia. 70% kut ?

Abaikan pasal kawan-kawan tu. Sekarang ni diri Comot sendiri. Walau belum bersedia, tapi kena bersedia jugak. Jantung nie rasa dah nak tercabut. Kadang-kadang macam nak kena hukuman gantung je . Nak pitam ! 

Bonda Comot target banyak woo .. ! Takut jugak kalau tak sampai target Bonda. Tapi Comot dah usaha habis baik. And, result tu lah hasil Comot disekolahkan.

( 1999-2000 ) 5 dan 6 tahun - Tadika Kemas Telok Pasu
( 2001 ) Tahun 1 - SK Telok Pasu
( 2002-2006 ) - SK Teluk Ketapang
( 2007-2011 ) - SMK Ibrahim Fikri

Kat mana ? Semua sekolah-sekolah ni kat Kuala Terengganu. :)
Kat sini, Comot nak ucap terima kasih tak terhingga kat cikgu-cikgu yang telah ajar Comot sejak tadika, sampai sekarang. Tak lupa jugak cikgu tuisyen. Tuisyen kat sekolah masa year 6; Cikgu Rosli, Cikgu Tengku, Cikgu Zul, Cikgu Wan Zul, Teacher Rosenah, Cikgu Zilyati. Pastu masa tuisyen kat Skor A, Gong Badak, masa form 3, err. Tak sure nama apa sebab sir chinese. Ada 2 orang sir chinese, sorang ajar English, sorang ajar Maths, pastu lagi sorang tu err Melayu kut ? Dia ajar Science, tapi kejap je, lepas tu ada teacher baru ganti. Lepas tu kan, masa form 5 nie, tuisyen kat-kat rumah je, Tuisyen Cikgu Azlan. :)

Oh, lupa ! Nak terima kasih jugak kepada mereka yang telah menjadi fasilitator Comot di kem-kem motivasi, kem kecemerlangan, kem suka-suka. Eh ? Lari sikit . Peace !

Macam dah hilang idea je. Memang pun ! Nervous gila ! 

Kepada calon-calon SPM 2011, selamat maju jaya !


No comments:

Post a Comment