Followers

Tinggalkan Jejak Anda !

17 March 2012

Luahan Hati semata-mata


Salam lewat petang !
Ish, dua, tiga hari ni macam takde mood la pulak . Mood dah lari .
Siapa yang culik ni ? Benci tahu tak ?!

Bila hati menangis, lancar je ayat-ayat keluar. Ayat-ayat sedih. Hurm . Entry pun jadi macam BODOH.

Wah, kau memang pelakon yang hebat la . Depan family bukan main kau happy go lucky macam tak pernah dilanda masalah, tapi masuk dalam bilik kau menangis tak ingat dunia !

Kenapa macam ni ? Eh, awak ! Tu hanya permainan siber okay. Hanya relationship !
Eh, tak faham la. Kalau dah ada pasangan tak boleh nak berkawan eh ? Macam tu ? Kita kawan okay, awak pun cakap awak takde apa-apa perasaan kat saya tapi kenapa tiba-tiba je awak terus pergi offline bila saya tegur. Biasanya awak yang tegur saya kan ? Wall saya pun dah takde lagi dah komen-komen awak tu.
Hmm..

Fed up !

bye ! not in mood !


No comments:

Post a Comment