Followers

Tinggalkan Jejak Anda !

7 March 2012

Kak Yuyu ! I am sorry ! T_T


Aisemen . Susah susah . Tadi tengah-tengah berfacebooking, tiba-tiba si kakak comel merajuk.
Alamak, kenapa ni ?


Nie permulaan Kak Yuyu merajuk . Ouh . Kepada mereka yang tidak memahami loghat Terengganu sila abaikan sahaja.


Comot send dekat wall dia . Comot mintak maaf kat dia. And ada orang tengah yang Comot tidak ketahui . Utusan siapa ntah . Jangan marah . Apa-apa pun thanks ye ! 

Dan diingatkan sekali lagi, kepada mereka yang tidak memahami loghat Terengganu harap mengabaikan komen-komen tersebut.


Dan sila baca di dalam column tersebut. Di sini saya ingin meng-translatekan apa yang telah diperkatakan.

"Takde apa-apa. Kak saja-saja nak bermanja dengan adik."
And she gives me kisses.

To  Kak Yuyu , Anis mintak maaf kalau anis ada buat salah . Anis mintak maaf sangat. And Anis harap kak Yuyu jangan lah main macam ni lagi. Seriously, you make me cry.

Anis ingat Anis dah berubah. Tak, Anis masih Anis dulu yang suka menangis. And sekali lagi Anis mintak maaf sangat kat Kak Yuyu. Forgive me please. 
I want your big and beautiful eyes .
Sayang kak Yuyu.

So guys, Comot buat post ni bukan apa, Comot harap kak Yuyu tak merajuk lagi.
Hopefully.

No comments:

Post a Comment