Followers

Tinggalkan Jejak Anda !

29 April 2013

Timbang Berat Blog

Memandangkan ramai yang dah tahu dan jugak for newbies yang tak tahu lagi dan tak pernah tahu lagi, sebenar-benarnya bukan kapas / gula / gandum sahaja yang boleh ditimbang, blog / website kita pun boleh timbang tau !



Ni contoh berat blog Anis. Kecik je tuh. Boleh tambah-tambah lagi :3 Berat blog korang pulak macam mana ? Boleh check kat SINI. Ikut step kat bawah ye ;)


Nampak ? Nanti dia keluar la macam gambar yang first tadi Anis tunjuk. Sharing is caring :D Selamat menimbang berat :3 Jangan obese udah ler hahaha

2 comments:

  1. Ngt gula je boleh timbang.. hehe. BTW, info bermanfaat.. :)

    ReplyDelete