Followers

Tinggalkan Jejak Anda !

26 April 2013

Biarkan Ia Berlalu

Berjumpa lagi kita setelah err jap-jap .. CUT ! ( Ni bulan April. Last update Februari. Februari ke Mac, sebulan. Mac ke April, dua bulan ) Haa ! .. ( sambung balik ) setelah dua bulan Anis menghilangkan diri. Menghilangkan diri bukan bermakna sudah melupakan, aduh bermadah pujangga pulak di sini ye. Anis bukan bersuka hati bersenang lenang menghilangkan diri sebegitu sahaja. Tapi, Anis baru je menghabiskan semester 2 di UiTMKT. Sekarang ni tengah menikmati cuti semester selama dua bulan rasanya. Plus minus cenggitu ler.

Rujuk kepada post yang lepas, Anis ada bagitau yang Anis join aktivit yang dianjurkan dalam KC4U tu kan ? Memang ada dua aktiviti yang Anis nak join sangat-sangat and Anis rasa boleh menang, ( yakin pada diri ! Oyeah ! ) tetapi Anis hanya mampu menyiapkan satu je, which is the Doodle. Ni yang Anis telah lukis pabila merujuk kepada gambar-gambar yang telah Anis mintak izin daripada Pak Cik Google untuk men-download gambar-gambar tu. Dan terhasillah sebuah karya hasil nukilan Anis Azman yang comel ini. (Klik nama tu untuk ke account Twitter. )


Buat benda ni sampai bersengkang kera, eh silap pulak. ...bersengkang mata, tak tidur malam sanggup mengorbankan jiwa dan raga hati dan nurani untuk siapkan benda nih. Paling challenging time nk lukis kecik-kecik tu. Kalau readers perasan, sebenarnya benda ni tak jadi pun. Tapi alhamdulillah dapat jugak siapkan. Dan berbaloi la Anis buat benda ni sampai tak tidur malam, sebab ....


ni la hadiahnya.

Kabur la pulak. Gambar dari henpon, biasalah henpon murah. Tapi nampak tak gold medal ngan nombor 1 tuh ? Hehehe ( bukan nak bangga nak riak je c(: )

Dan disebabkan tidur yang tidak mencukupi, maka Kad Gergasi tidak dapat disiapkan dalam jangka masa yang diberikan. Nasib la badan. Sob-sob-sob ...

Memandangkan jam sudah menunjukkan pukul 1:43 am waktu Malaysia, Anis ingin meng-publish dahulu dan menyambung main game. Ehh, sape cakap nak off, cuti-cuti kena luangkan masa sebaik-baiknya ! Daaa



No comments:

Post a Comment