Followers

Tinggalkan Jejak Anda !

6 October 2012

My Birthday !

Happy Birthday to me,
Happy Birthday to me,
Happy Birthday to Anis Nadzirah Azman,
Happy Birthday to me.

Allah selamatkan aku,
Allah selamatkan aku,
Allah selamatkan Anis Nadzirah Azman,
Allah selamatkan aku.



Pinjam Pakcik Google punye gambar. 

Tadi orang yang pertama post dekat wall, is kakak yang kejam, cik puan Syonen aka Monster !
Orang pertama message dekat number 014 tuh, my comel-est sister, cik puan Intan Nabila.
Orang yang pertama call dekat number 014 tu, my adopter brother, incik qayyum comel aka beruang comel :D

my hubby orang yang kedua mesej dekat number 014 tu. Never mind lorh.
Dah 3am, Offline Facebook and say Hi to katil.

tido sorang2 macam ni la.. :)

Takpun gambar ni :




Kan best kalau tido ada peneman macam gambar bawah ni :

Seksi si kit jea.. Sweet kan ? Bile nak kawen ni.. err...





No comments:

Post a Comment