Followers

Tinggalkan Jejak Anda !

11 May 2012

Apa Pun Tak Boleh (APTB )


Post title di atas tiada kena mengena dengan yang hidup, mati, tengah sakit ke. Tiada kena mengena okay. 

Dah lama betul tak update blog . Semalam baru start ubah mana-mana. Banyak jugak yang Anis ubah . Header tu, penat tau nak buat tu. Menyampah betul. Dah taknak buat lagi dah . Penat penat ! Lepas tu tukar font, color dia . Hehehe . Tema kali ni Purple and Pink ! So nice kan ? Anis tak minat Pink sebenarnya, tapi tak tau warna apa lagi yang match dengan Purple . Like Purple ! :D <3

Dan, no idea more . Sebabnya takde mood lah . Entah ke mana, dari pukul 9.30 pagi tadi lagi online Facebook, sampai sekarang belum out. Memang jahanam la mata ku ... T_T

dari mata ku yang cantik 

|
|
|
v



kepada 


|
|
|
v






2 comments:

  1. saya pon nak ubah blog..tapi malas nak buat header ..hohoho

    ReplyDelete
  2. @Azee Hana, haha senang cerita kan, tak payah buat hihihi :P joke

    ReplyDelete