Followers

Tinggalkan Jejak Anda !

17 April 2012

Kangenn !


Readers and bloggers, sorry sangat dah lama gila tak update blog. Bukan apa, malas lah. Huhu.. Kan haritu Comot dah buat FB baru kan, lepas tu kan, FB tu macam nak kena hack. Err macam mana tau FB nak kena hack ?

Mula-mula tengah asyik online kan, tiba-tiba dia cakap " You're not log in ". Pelik jugak. Biasa kalau jadi macam tu, ada orang on FB kita. Nak cakap my Capital J takde la pulak dia on sebab biasanya kalau dia online, dia tegur Comot dulu, baru dia online my FB.

Lepas tu Comot pun try sign in balik, masa tu entah kenapa loading lama sangat. Biasa tak macam tu pun. Nak cakap orang guna internet tak jugak, sebab masa tu Comot je guna. Lepas tu Comot tutup. Comot pun Google. Then dapat sikit info.

Lepas tu try log in sekali lagi kan, lepas tu dia suruh verify semula emel, lepas tu dia bagi gambar friend Comot kan, dia suruh teka gambar tu dalam album siapa kan. Nasib baik friend Comot masa tu dalam 20 orang baru. Then boleh la teka. Lepas tu dia bagi no pin kan, then lepas isi no pin tu, dia tunjuk lokasi FB Comot online tadi tuh. California ! Omegod ! Macam mana boleh sampai kat  sana. Ish ish ish .. 

Yang peliknya kan, Comot baru je buat FB tu, dah kena hack. Apa pun takde lagi masa tu. Profie picture je ada, tu pun gambar Upin Ipin. Info-info tu pun tak update lagi. Hackers ni nak apa sebenarnya ? #@!$%^&$


2 comments:

  1. banyak pulak orang hack sekarang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal azee,
      sekarang ni famous dengan kerja hackers. ish .

      Delete